Celldömölki Nagyboldogasszony templom

Római Katolikus Plébánia Celldömölk

2018. december 9. – Advent 2. vasárnap
  1. Advent valamennyi hétköznapján reggel 6 órakor hajnali szentmisét tartunk a karácsonyi készület jegyében. Várjuk a kedves Híveket ezekre a szentmisékre, amelyek előtt lehetőség van a karácsonyi szentgyónások elvégzésére. Kedden, az esti szentmise után cursillo lesz a kolostorban.
  2. December 13-án, csütörtökön este fatimai engesztelő napunk lesz. ¼ 6-kor lesz a rózsafüzér, a 6 órakor kezdődő szentmisét Mészáros Domonkos, dominikánus szerzetes mutatja be. Várjuk a kedves Híveket az engesztelésre. December 15-én, szombaton lesz első alkalommal Boldog Brenner János liturgikus ünnepe. Szombaton délelőtt 11-kor ünnepi szentmise lesz a szombathelyi Székesegyházban, amelyre mindenkit hívnak és várnak.
  3. A jövő vasárnap délután 4 órakor a Szent Benedek iskola diákjai adnak koncertet az iskola aulájában, amelyre minden érdeklődőt hívnak és várnak.
  4. A jövő vasárnap, este 7 órakor az evangélikus templomban, az Omega együttes oratórikus koncertje lesz. A belépő díj 5000.- forint, amely megvásárolható a művelődési központban illetve az evangélikus templomban. Karitász csoportunk, december 18-án, kedden délután 3 órakor a kolostor épületében, karácsony előtti teadélutánt tart. Szeretettel várnak mindenkit az adventi összejövetelre, beszélgetésre.
  5. Karácsony előtti héten, december 18-án, kedden, szeretnénk meglátogatni idős, beteg testvéreinket, akik nem tudnak templomba jönni. Kérjük, hogy december 16-ig jelezzék beteg hozzátartozójuk elérhetőségét a sekrestyében illetve a plébánián.
  6. Az elmúlt héten búcsút vettünk Celldömölkön Tinger Vendel, Ostffyasszonyfán Berghoffer Gyuláné Éva testvéreinktől. Adjon az Úr örök nyugodalmat nekik† Szombaton 16.30 órakor Vönöckön, vasárnap 8 órakor Kemenessömjénben és Kemenesszentmártonban, ½ 12 órakor Ostffyasszonyfán lesz szentmise.
  7. Vasárnaponként 12-17 óráig csendes Szentségimádás van templomunkban. Lehetőségünk nyílik arra, hogy eljöjjünk Jézushoz elcsendesedni, megpihenni.

Fíliák

Tokorcs

misézőhely nincs

© by brs 2012-2017